8 mar. 2010

Povestea mainilor dibace - atelierul de pielarie


































21 de comentarii:

  1. superb fotoreportaj fara nicio indoiala! felicitari:)

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte inspirat fotoreportajul tau. a reusit sa surprinda tare bine atmosfera din atelier iar filtrul ales se potriveste de minune. bravo :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunat surprinse!
    O meserie cum rar mai gasesti, redata in detaliu si cu un plus de editare!
    Felicitari, cu adevarat deosebita serie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte fain fotoreportajul, bravo !
    As fi incercat insa sa nu pun atatea fotografii [17 sunt totusi prea multe], unele nu le-as fi selectat [10 si 16 nu-mi spun chiar nimic] si in sfarsit, poate ca daca le lasai color, ar fi putut fi si mai expresive [dar nu-s sigur de asta].

    RăspundețiȘtergere
  5. faina treaba!
    bine aleasa si tenta de sepia :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Frumoasa serie si fiecare fotografie in detaliu
    Felicitari

    RăspundețiȘtergere
  7. Fain fotoreportajul tau, ai ales bine sepia, dar 10 cred ca erau suficiente, o votez pe ultima ! ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. cam multe, cum zicea si Andrei, dar bune. dar cam putine cu fetele mesterilor. oricum sunt numai bune de pus intr-o monografie a Bucurestiului asa cum isi doreste un alt Andrei B.

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc frumos pentru critici si aprecieri.
    Acum, va trebui sa explic unele lucruri.
    1. Am ales sa postez mai multe fotografii pentru ca este un subiect pe care nu il regasim prea des si am vrut sa fie cat mai cuprinzator, atat pentru acest loc, cat si pentru subiect, in general. Poate, totusi, ar fi fost mai bine sa mai renunt la unele cadre.
    2. Am folosit sepia pentru caldura pe care o degaja atmosferei si pentru ca, atunci cand ma gandesc la materia prima a acestui mestesug, ma gandesc la culoarea maro. Daca lasam color fotografiile, ar fi fost cam obositor de urmarit subiectul si ar fi acaparat din atentia care i se cuvenea.
    3. Nu am putut posta decat cate un cadru cu fetele celor ce lucreaza in atelier si nu am voie sa dau nume in public, ci numai recomandari in privat. Acestea au fost conditiile.

    RăspundețiȘtergere
  10. Bietii oameni n-au parte de nici un pic de culoare . Oamenii aia doi au lucrat acum 100 ani sau lucreaza ACUM ? Daca puneai o singura poza color nu puneam intrebarea asta .

    RăspundețiȘtergere
  11. Ultimului "Anonim": Apreciez critica, dar nu mesajele rautacioase, mai ales cand comentatorul isi ascunde identitatea. Ai mai sus motivul pentru care nu am folosit imagini color. Una color si restul sepia oricum nu ar fi mers. Am pastrat, totusi, comentariul, pentru ca nu ma feresc de pareri negative. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. as dori sa stiu cum pot intra in contact cu oamenii din poza, vreau sa fac ceva din piele la ei la atelier, multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  13. Pe domnul Vasile il gasiti in curtea clubului Fabrica, de langa Parcul Carol, undeva in spate. Sau ii puteti scrie pe aceasta pagina: https://www.facebook.com/boohoohoodesign

    RăspundețiȘtergere