6 apr. 2010

Focul, gradina si primavara
2 comentarii:

 1. prima e foarte buna si a doua nu mai are niciun rost (chiar daca e mai clara)!

  dar foarte buna :)

  si inca o treaba: pentru treaba asta mai nou se prevede amenda de la 1000 la 2500RON (HG 537/2007) dar nici pe primarii nu prea le doare sa contracteze servicii de colectare (am facut un mic proiect pe asa ceva acum cateva luni si de-asta stiu ;)) )

  RăspundețiȘtergere
 2. ca sa nu ramana parenteza in pom:

  ratiunea din spatele directivei care a dus la scrierea legii e simpla si e cat se poate de corecta doar ca la noi, ca intotdeauna, tendinta e sa se sanctioneze inainte de a se creea conditiile pentru a putea respecta o lege. treaba in sine ei e simpla: lumea isi face curat in gradina si apoi ar trebui ca cineva sa-i preia(in niciun caz contra-cost, ci poate chiar invers) deseurile spre a le prelucra mai departe. focul chiar daca e facut in gradina proprie ii afecteaza intr-o masura si pe cei din jur si putin conteaza ca mie imi place mirosul fumului de frunze arse (vorbesc serios, chiar imi place) si am ajuns sa-l asociez toamnei, atata vreme cat e o sursa de poluare in plus.

  oricum, poza e buna si e un fapt care chiar merita documentat pentu ca este sigur ca intr-un orizont de timp oarecare (eu m-as arunca sa zic maxim vreo 10 ani) va disparea.

  RăspundețiȘtergere