7 iun. 2010

A lasat in urma amintiri













7 comentarii:

  1. Nostalgica serie! Mi-au placut foto nr 3,5, si 6 (asta e chiar faina de tot).

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte reusita serie, bine surprinsa trecerea timpului! ultimele doua imi plac cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, ultimele doua sunt cele mai tari, dar cred ca merge extinsa seria cu amintiri si din restul casei sau prin imprejurimi, sa nu fie limitata doar la pod.

    RăspundețiȘtergere
  4. Hmm... Nu e rea ideea ta, insa ar trebui sa dezvalui prea mult din "intimitatea" mea. Seria a fost initiata pe tema "amintirilor din podul casei", asa cum am vezut in filme. :-)

    RăspundețiȘtergere
  5. Fotografiile sunt superbe, dar mie imi place nespus penultima poza (sau poza nr. 5 cum au numit-o cei de mai sus). Are o nota care pe de o parte iti ofera caldura amintirilor si pe de alta, induce infricosatoarea trecere a timpului...
    (Cristina N.)

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc, Cris. Da, cred ca 5 e un fel de cliseu care inca produce "emotii". La mine a fost o "conlucrare" cu tatal meu.
    Mie imi sunt dragi 1 si 6. 1 pentru praf si parul grizonat, pentru riduri si pentru privirea pierduta, pentru lumina si sprijin, pentru putere si iubire. 6 imi e draga pentru ca acolo sunt coatele mele tocite la scoala, taieturile din ziare si reviste rare, visul meu din copilarie de-a ajunge la Hollywood. ;))

    RăspundețiȘtergere