7 dec. 2010

Contemporary Acts of Kindness. Partea I - vernisaj


7 comentarii:

 1. Cu exceptia fotografiilor 1 si 3 e cam greu sa-ti dai seama ca avem de-a face cu un vernisaj :D Daca n-as recunoaste interiorul, as spune ca-i un fel de cafenea mai neobisnuita (parca in foto 2 e si o reclama la tigari)

  RăspundețiȘtergere
 2. Interesant ca ai observat acest lucru. Da, atmosfera a fost ca de cafenea. Lumea a avut la dispozitie bauturi si ragaz sa priveasca fotografiile sau sa socializeze. A fost o expozitie caritabila, fara a avea parte de prezentare.

  RăspundețiȘtergere
 3. @Ania: Bautura energizanta (in ultima foto e un Burn,nu?) si reclama la tigari ... Seria ta imi lasa impresia ca expozitia foto a fost asa, mai pe plan secund. Asteptam si continuarea :)

  RăspundețiȘtergere
 4. imi plac mult foto nr. 2 si penultima!
  f. bine ca le-ai facut alb negru... astept cu interes partea a doua :)

  RăspundețiȘtergere
 5. Andrei, prin fotografii, eu incerc sa redau atmosfera asa cum a fost, nu sa creez o impresie ideala sau eronata despre ceva. (Ca tot stim de scandalul cu fotografia/fotograful anului :P)
  Da, acela este un Burn. Din punct de vedere al unei "ase"-iste, tind sa cred ca a fost sponsor si poate ca au dat si un ban pentru scopul evenimentului. Ca fotograf si privitor, nu mi s-a parut nici mie potrivita alegerea in acel cadru, as spune, select.
  Pot preciza, insa, ca evenimentul a fost chiar placut, tihnit, bine organizat, desi ar fi trebuit sa fie mai mult public pentru a se si putea vinde acele fotografii.
  Multumesc, Ileana. Sunt pe "vine" si partea a doua, si a treia.

  RăspundețiȘtergere
 6. @Andrei: nu e chiar reclama la tigari... stiu ca JTI face diverse evenimente caritabile... poate ca sa isi mai spele din pacate :P
  fotoreportajul trebuie sa fie autentic, despre organizare e alta discutie...

  RăspundețiȘtergere
 7. Hehe... m-ai surprins si pe mine si un prieten in a 2-a poza. :D A fost fain in seara aceea....

  RăspundețiȘtergere