5 dec. 2010

Mos Nicolae in cartier






12 comentarii:

  1. Hehe, n-am mai vazut de ceva ani colindatori din astia, printre blocuri. Si tin minte ca apareau in preajma Craciunului, inseamna ca acum e foamea mare :D
    Altfel, mi-a placut a doua fotografie, spune tot.

    RăspundețiȘtergere
  2. spre rusinea mea, nu stiam ca exista colinde si de mos nicolae... dar stiu ca sunt cu cuvinte... au cantat si vocal baietii? asa ca trupa de suflatori par bine echipati :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ileana, din cate stiu eu, colindele incep cu Sfantul Andrei si se termina cu Sfantul Ioan.
    Trupa a cantat numai instrumental, dar o faceau bine.

    RăspundețiȘtergere
  4. hmm, se vede ca am mintea intoxicata de filme si jurnale de ora 5 ...pt ca mie imi inspira-cu exceptia foto 2- o gasca raufacatori, care tocmai opereaza un jaf:))
    poate si pt ca ma astept de la colindatori sa fie de talie mica, mai exact copii :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Cata, m-am gandit si eu ca oamenii pot parea niste raufacatori :P
    Acum am sa-ti spun ce se intampla: lumea le arunca de la geam cate ceva, pentru colindat. O doamna a aruncat cu bani, introdusi intr-o punga ce continea si o portocala. Cand eu am coborat din casa, in strada, m-am trezit ca imi suiera ceva prin fata si se pocneste de asfalt. Iar tanti striga de zor de la geam ca sunt bani acolo unde era si "ghiuleaua" :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Ai dreptate: pentru niste cadre mai graitoare, aveam nevoie si de zapada. Data viitoare, am sa fac un scenariu complet :)) Sper, totusi, ca ideea a placut. :P

    RăspundețiȘtergere
  7. imi plac prima si a doua, dar nu-mi place prelucrarea asta gen albastreala. poate daca erau color se simtea mai multa viata in ele, asa pare ca ai vrut sa acoperi niste greseli tehnice...

    RăspundețiȘtergere
  8. Cornel, de obicei, seara nu lucrez color, daca am lumina slaba sau ambigua. Aici cam lipsea lumina, de aceea si zgomotul de imagine e mare.
    Intr-adevar, prin acea virare in albastru, am vrut sa dau cat de cat senzatia de iarna si sa mai indulcesc putin acel alb negru scos direct din aparat. Crede-ma ca am incercat color si au iesit groaznice, chiar si cu balans de alb reglat. Sa nu uitam ca aparatul nu se regleaza ca ochiul nostru. :-)
    Oricum, ai vazut bine niste lucruri si apreciez spiritul critic. Stii asta :P
    Si inca ceva: sunt genul care cauta sa transmita ceva prin fotografie, nu care este atenta la toate detaliile tehnice.

    RăspundețiȘtergere
  9. uite o chestie:
    http://mediafaxfoto.ro/Preview.aspx?Id=2668629
    (ar fi fost mult mai misto daca ar fi avut si ceva din gasca plugarilor in prim plan dar na... )


    ale tale mi se par bune si inchegate asa intr-o scurta povestioara. n-ai apucat sa stai prea mult cu ei, nu? cum te-au acceptat?

    RăspundețiȘtergere
  10. In acea fotografie de pe Mediafax, daca nu ar fi descrierea, nu prea as sti ce se intampla (sugestia ta e buna, legata de acest cadru). Imi place cum a fotografiat, insa.

    Cadrele mele sunt rateuri tehnice, dar se pare ca subiectul a prins. Ai dreptate (ai o intuitie tare buna la fotografii), nu am apucat sa stau prea mult. I-am auzit cantand si i-am ascultat la fereastra. Pana m-am imbracat eu sa ies afara, sa le dau "rasplata" muncii, au cam terminat cu cantarea. M-au primit bine: erau pasnici, cantau frumos, se comportau civilizat si au "conlucrat" cum se cuvine.

    RăspundețiȘtergere