8 apr. 2011

HURTS - Happiness (I)
8 comentarii:

 1. Faine fotografiile 2,6,9 si 12!
  Ar mai fi niste observatii de facut, dar se vede c-a fost entuziasm mare :P

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc. Mai urmeaza 2 serii. Da, 2 serii, pentru placerea mea, chiar daca alte persoane or sa spuna ca trebuia sa fiu mai selectiva.

  Entuziasm a fost, nu zic, dar e dificil sa faci fotografii din randul 2, cu oameni inalti in fata, fara sa te poti misca stanga dreapta. Nu putea nimeni face pasi in fata scenei: era gard unde deja se postasera "fanele". Oricum, mai multe o sa detaliez despre concert pe celalat blog.

  RăspundețiȘtergere
 3. Cineva (un fotograf trecut de-o varsta) imi spunea ca e bine sa lasi un numar de zile sa treaca peste niste fotografii facute, ca sa le poti privi mai la rece, mai obiectiv(a), mai detasat(a).

  RăspundețiȘtergere
 4. imi place ce a iesit! te-ai descurcat bine in conditii 'vitrege' :)

  RăspundețiȘtergere
 5. o fana inalta din primul rand10 aprilie 2011, 14:22

  Fotografiile sunt f faine, nu-i nevoie sa dai vina pe "fanele" din primul rand ;)
  Care e celalalt blog al tau? e intotdeauna interesant sa vezi ce parere are cineva care nu e fan, deci e f obiectiv. :)

  RăspundețiȘtergere
 6. Mersi. In general, ma straduiesc sa ma descurc in conditiile date.
  Nu ma consider "fana", dar le stiu cam toate melodiile si am facut tot posibilul sa ajung la acest concert. Poate ca nu sti, dar faptul ca lumea a beneficiat de un loc mai mare de desfasurare a concertului si, implicit, de mai multe bilete, mi se datoreaza intr-o oarecare masura(chiar daca Fratelli nu e pe gustul multor oameni, asta a insemnat ca mai multi "fani" au putut veni la concert) :P
  Eu sunt mica de inaltime, de aceea am spus despre oamenii inalti. ;)) Pe celalalt blog incerc sa il tin mai mult pentru apropiati. Pot sa-ti spun ca mi s-a parut un concert impecabil.
  Toate cele bune. ;)

  RăspundețiȘtergere
 7. Ancuta - fana din primul rand10 aprilie 2011, 22:14

  Ok, fair enough :) Daca tie ti se datoreaza mutarea concertului, atunci trebuie sa iti multumesc, pentru ca eu am beneficiat de locurile in plus :)
  Impecabil e o descriere f buna ;)
  Numai bine!

  RăspundețiȘtergere